Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer

En ström av folk.
Två flöden som korsas.
Tre stycken utrop.
Fyra som stiger på.
Fem om nallen räknas.
Sex vagnar som flyger förbi.
Sju dagars längtan.
Åtta timmars väntan.
Nio graders temperatur.
Tio i prick går tåget.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP