Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2020....


En fot i lingonriset




Granskogens fuktiga golv
andas November

knotiga rötter
göms
av lingonris och mossa


lukt av förmultning stiger
ur vart steg jag tar

en doft
av det som varit
en doft
av det som skall förbli

kanske kommer
morgondagen

kanske kommer
den inte

en dag ska vi alla återgå
alla andra dagar vinner livet




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-14 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP