Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagets existens.

Ett ord
Ett beslut
En betydelse
Insikten.
En blick
En hastig påverkan
Ett uppvaknande
Ensamheten.

Den dova
Inande värken i
Själen..
Den skriande
Strålande smärtan
Som förlamar drömmen..
Det hjärtat
Som oavbrutet fortsätter
Pumpa liv i ådran..
I själen
Den gömda världen
Förlorade jagets värld.

Där letar jag
Det elixir jag behöver
Ett livsgivande drag.
Min själ är en svart massa
Tusentals lager av smuts
Spott och spe.
Men där lever ännu
Under ytan
Ett livgivande serum..
Som spräcker skalet
Som dämpar elden
Blottar askan..
Ur vilken jag reser mig
Öppnar sinnet
Drömmarna
Likt fågeln Fenix lättar..
Befriar..
Mig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP