Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekståget

Sitter i sista vagnen
du är vid min sida
destination ingenstans
det är bara vi två
åker genom tunneln
mot ljusets landskap
vi önskar oss vägen
kanske till kärleksland

Konduktören i vagnen
klipper vår biljett
han bjuder honungste
och bitar av choklad
du ger mig blicken
och en puss på kinden
på banvallen utanför
syns rallarnas rosor

Vår resa ser molnen
rosa på en himmel
som annars är så blå
och ljus av kristaller
kärleksvarma strålar
ger oss ljuva känslor
och tåget bär musik
du kramar min hand

Sitter i sista vagnen
räls mot kärleken
du bredvid på sätet
och en kyss i månsken
vid en blomsteräng
lokföraren sjunger
nu vid slutstationen
där vid kärlekslandet

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 403 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-11-19 07:04



Bookmark and Share


  Stisse
En ljuvlig resa med magi i kupén. Önskar det fanns många avgångar på detta tåg.

2020-11-23

  DominiQueen
Åh, jag måste skaffa mig en tidtabell, det tåget vill jag åka - sen när det är säkert..
UNDERBART - varm applåd och bokmärke med massa glitter på.,
TACK för ett leende som stannar kvar långt efter läsningen ULJO... *hjärta*
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Vackert om kärlekens resa, den bästa resan som finns!
2020-11-20

  Nils-Robert
Förmedlar värme och kärlek på så poetiskt vackert vis.
2020-11-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
R esa för två
E n dröm, få åka på
S itta så nära och
A bsolut med den kära
N å´t bättre kan väl sen
* ingen alls då begära!
2020-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och sensuellt diktat om kärlek på räls.
2020-11-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Önskar av hela mitt hjärta att jag fick åka med ett sådant tåg.
2020-11-19

    Lena Staaf VIP
Som att befinna sig i ett paradis där alla är snälla, inga bekymmer finns och kärleken väller ut genom alla porer. Ja, vi kan få låtsas en stund...
2020-11-19

  Solstrale VIP
Dina rader fyller mig med ro, bilder av er resa och fina minnen du delar! Tack!
2020-11-19

  bibbi ahrnstedt
En sådan härlig dikt om kärleken
2020-11-19

  Maria Sundelin VIP
Full av blå dunster
2020-11-19

  AiA Maria den fria
Rosa moln -finns!

I tillit går det som på räls:)



Tack!
2020-11-19

  Feliaxel VIP
Så vackra kärleksfulla rader
2020-11-19

  Öknens Ros VIP
Varma ord om kärlek, så vackra.
2020-11-19

  Kungskobran VIP
Fint vackert
2020-11-19

  wiria77
dina ord
dina rader
briljerar

2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO