Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Schack matt

Den där akvarellen
av din mjuka profil
lät jag hänga
bakom mitt öga
så jag kan se dig
med mitt andra

din mjuka hy
längtar mina svala läppar
så ska livet vara

den där spegeln
i vilken jag såg dig
orädd svepa förbi
spegeln smyckad
med daggvåt
spindelväv

jag faller för
dina gömda skatter
visa mig dina mörka pärlor
de glittrar i snön
jag tänker gräva djupt







Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-13 18:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
är det snö där du bor?
2020-11-14

  SatansSon VIP
är det snö där du bor?
2020-11-14

  Lustverket VIP
Och sen bilden, väldigt effektfullt.
2020-11-13

  Lustverket VIP
Ja den var det stuns i. Väldigt fint uppbyggd och man får riktigt syn på gestalten som sveper förbi spegeln. Gillar de mörka pärlorna och glittret i snön, det slår an en ton av mörker inbjuden till dans med ljuset.
2020-11-13

  Nils-Robert
Så vacker kärlekspoesi. Tumme upp.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP