Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min hjärter kung

Går genom tankars rum

Du

Har fått ett eget i hjärtats kammare

Inför dig är jag naken
Sårbar

Men mina ärliga tårar
Har du ännu inte fått se

De ligger som en snara kring min hals
När längtan efter din röst
Din famn
Med mitt huvud mot ditt bröst
Blir outhärdlig

Tomheten ekar i hjärtats slag
Utan din närhet

Ditt ansikte är tryggheten
Dina linjer så välkända
Mot mina fingertoppar

Dina blickar säger mer
Än vad jag någonsin kommer att få höra






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-12 17:55



Bookmark and Share


  Horace
är inte dessa känslor
de allra, allra skönaste?

fullständigt mättade
överflödande och
hopplöst paradoxala
i det att vi inte kan
begripa hur någon
som älskar så mycket
kan finna sig vara
utan fysisk och faktisk
närhet, i längtan och
saknad mitt i kärleken
så stark att huden knottrar
sig och man nästan svimmar

men allt detta är just beviset
på att den älskade finns och
att linjer och fingertoppar åter
kommer att mötas

2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish