Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt och skönt

 

Om jag lyssnar kan jag höra
vågorna klucka emot land
och när jag viskar i ditt öra
kramar du så ömt min hand

Att få sitta lugnt och njuta
det är en gåva till oss alla
inga saker att besluta
bara låta masken falla

Man behöver inte jämt
vara först och störst och bäst
nej ta det mera som ett skämt
koppla av i ren protest

Lugnt och skönt….

 

Copyright (christin lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP