Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det osynliga

I det osynliga
Längst krokiga stigar
I skuggornas strider
På havets djup
I det oändligt mörka
Där allt blir tydligare
I det förlorades land
Nattens timmar
Kattens lek med råttan
Dansen som aldrig tar slut
I det förgångna
Ur jorden som svampar
Tillfälligt på besök
I någon annans kropp
Ett minfält av små bomber
En trappa i mot friheten
Svävande på moln
Festen som nyss börjat
Blinkande lampor i neon
Gatorna är tomma
Tystnaden som kommit hem
I vågor av svikna drömmar
Där livet sagt rinner bort




Fri vers av Lidde
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde