Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under månens lie

Vi är skörden när kvällen kommer
och vinden tills allt stillnar
det tysta rasslandet i vetefälten
hur luften smakar just innan ett regn
och alla timmar som vi övergivit
för stygn och för nålar,
ett andetag till
bara ännu ett andetag till




Fri vers av Grävling
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-12 19:16



Bookmark and Share


  100apor
En sådan träffande titel. Vågar nästan inte kolla på den. Böjer på nacken i en liten bugning. Applåder!
2020-11-12

  Lottie Ålhed VIP
Smärtsamt och vackert.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling