Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tar de slut

2 år senar smärtan tar kål på mig än
helvettet jagar mig, har jag äns någon sann vän?

känner mig som tidsfördriv annars bara ivägen
man förlorar ju många vänner när man inte har pengar i näven

trakasserad i över 2 år nu men finns inget jag kan göra
alla lögner hit å dit dricker jag bort när mina känslor flödar

hur ska jag göra för att allt ska få ett slut?
krigar och krigar ändå står jag kvar på samma plats precis som förut

misshandlad psykiskt ”hon överdriver bara”!
testa mina skor så ska vi se om du klarar!

har varigt med om saker värre än du tror
men du kommer ånga allt du gjort den dagen de begravs i moder jord!




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen