Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då sommaren var oändlig

Bakom stenmuren

i trädgårdens
vintermörker

dröjer ännu
grilldofter kvar

bland barnens
skratt och lek

samlas änderna
omkring dammen

där gammelmödrar
njöt på sin solbänk

där gammelfäder
språkade om odlingslotter

då när sommaren
ännu var oändlig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-12 20:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Oändligt gröna vidder vid ingången till sommarn men efter ynka tre månader
är sikten disbegränsad.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP