Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUMMERNICKE PIPELING

Dummernicke Pipeling,
tjock i roten, fläng och ding,
knasig, knäpp och tom i bollen,
vimsar runt och tappar kollen.
Dummernicke Pipeling,
fattar nollan. Tjong och tjing!

Dummernicke Pipeling,
bakom masken ingenting,
tänker inte efter före,
säljer mormor, tappar smöre´.
Dummernicke Pipeling,
har av solen fått ett sting.

Dummernicke Pipeling,
irrar i coronan kring,
pip i vänster del av skallen,
högersidan sammanfallen.
Dummernicke Pipeling,
knal i knoppen. Ring, ring, ring!

Dummernicke Pipeling
som konstapel Klang och Kling
sprider sina virusdroppar
över andras klena kroppar.
Dummernicke Pipeling
fattar inte någonting.



















Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 17:46



Bookmark and Share


  Färdskrivaren VIP
Strålande, rent ut sagt härligt. Full fart!!!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP