Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken man

Någon lade tak
byggde stålväggar och golv
inredde sparsamt

på vägg efter vägg
berättelsen om någon
han såg ut som jag.

Vem byggde mitt hus
vem skrev min historia
det var då inte jag

....

Bakom en lönndörr
speglar i väggar och tak
och en naken man

berövad sin skam
bestulen sina nojor
begåvad med mod

en oskriven själ
huden före nål och bläck
en hel människa




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP