Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... "Ansikte mot ansikte när falken flyger"... Blev klar kl.23.10 20201112...


FALKEN SKRIVER POESI ÖVER ISAD SJÖÄNDE

 

de svaga skriken av vissnande blommor

falken lyssnar till... väljer fokus på livet

 

i den glasklara vinterisen speglar jag mig...

falken styr mot spegelbilden dyker in i dig

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP