Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man ligga i leran och sörja

när man kan vara ute på hal is och ha det glatt
full med skratt
För när jag gick ner till i källaren min hittade jag
en gammal skatt
Ett par riktigt gamla skridskor och en riktigt rolig
slokig hatt som jag sätter på mitt huvud till skaft
Vilka jag använder
Så alla andra som är ute på isen just då och ser mig
måste nog tro att jag är helt galen och har fått fnatt
Ser väl helsvängd ut
Men här kommer det visst ett förtjusande par som har
runt sjön lyckats mig åka ikapp
Och de säger ingenting om min udda utstyrsel utan
bara hejar på mig lite vänligt då jag inte är sen att heja
tillbaka lika vänligt och snabbt
Tjena! Tjena!
Sen var det ju dags för mig att ta mig hemåt igen..

Men varför ska man ligga i leran och sörja?

Ken Cassel
12/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 23:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En underbart livsbejakande text, klart man ska styra ut sig, is och allt, skridskor på, hatten av för din inspirerande roliga text! :)
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel