Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Solstrale... Textilmotiv fjärilsväska...


FÖRKLARING PÅ PENSIONERADE FJÄRILAR

 

JO det är så att jag har jobbat klart med mina fjärilar. I olika bilder motiv illustrationer har de nu varit med 44 gånger, räknade igår, bland de hundratals tuschmålningarna. 

 

Nu lägger jag fjärilarna i vila och fokuserar på fåglar och kryp. Inte endast för det är höst. Det är så att fjärilen är utnött. Den fladdrar inte lika fint längre. En matt hinna täcker henne. Så jag låter henne ta pension. Inga sura miner sade fjärilen trots att hon förvandlade sig till en puppa...

 

På baksidan av varje konstverk skriver jag anteckningar. Det tänker jag kan vara kul för mina barn och barnbarn att hitta. Men jag skriver inte bara saker hur som helst eller bara från nuet. Det är hänvisningar och klockslag, viktiga möten, eller andra värdefulla livsupplevelser. Eller enklare direktiv och livsdeviser.

 

En dag kanske en utställning blir av på formatet A3... Oroa er inte! och JA det kommer bli av. Men tillsvidare får internet ta emot mina poster. Allt medan intresset stiger. För det finns mycket tid över nu under coronapandemin i corontän. Många behöver något vackert eller underligt att vila ögonen på eller grunna över. Så underskatta inte ditt eget värde, du som skriver och skapar. Vi är viktiga! Kom-ihåg det! 

 

 
Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-13 00:29Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP