Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danne går på parkvägen fram

medan han sjunger på sin egen lilla sång
En sång och text som han själv har skrivit ner
Så nu sjunger han den högt och tydligt, om och
om igen, eftersom den inte är så speciellt lång
Men då fåglarana i träden och buskarna bara
hakar på och körar med i refrängen
Och sådär håller Danne på ända tills han kommer
fram till den stora ängen
För när han kommer fram till den lägger han bara
benen sina på ryggen och springer över den
För på andra sidan ängen har han sitt hem
Och väl därhemma slänger sig Danne smått trött ner
på den stora och härligt vida sängen
Och det dröjer inte så speciellt länge innan han
bara börjar att dra timmerstockar för fullt
Och då grannarna genast börjar att slå och knacka
i väggen, knack, knack
ZZZZ ZZZZ
Så om någon god vän nu vill Danne någonting får
den allt återkomma i morgon igen då Danne
har fått sova ut och är vaken
För här tar det här alstret slut
The End

Danne går på parkvägen fram!

Ken Cassel
12/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel