Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättat

 

Du gråter

Min bröstkorg spricker och vecklar
ut sig som en sårbar massa

Du går sönder

Mina händer rinner ut genom etern
Du svarar inte

Mitt hjärta ekar för hårt
Du möter världen

Jag räcker inte till

Men jag är inte bättre utan dig
Aldrig aldrig bättre, utan dig

Bygg människa, bygg nu

Bara bygg

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-13 00:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bara bygg, njuter!
2020-12-29

  Levina Storåkern
Oj, den här kändes!
2020-11-14

  Stisse
En stark text som väcker många tankar om relationer.
2020-11-13

  Yrre VIP
Berörande text!
2020-11-13

    Lena Staaf VIP
Mästerligt och djupt gripande. Bokmärker.
2020-11-13

  Nils-Robert
Strålande poesi om relationer. Tumme upp.!!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP