Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fremreds bar

Kom ihåg mig
när jag inte längre finns

Det var kallt när jag
vaknade med tonad lins

Sprungen ur skärvor
från gårdagens rök och bar

Ville jag springa ifrån rummet
men blev lämnad kvar

I gryning med pulshöjd och
och redo att ta mitt språng

När natten ändå blev komplett
i ljus kändes den behagligt lång




Fri vers av killedbycoffee
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 02:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag misstänker himmelriket kommer till veckan.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee