Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 tester kom negativa 2 var positiva samma dag Elon Musks

Becton Dickinson tillkännagav i september att man undersökte rapporter från amerikanska vårdhem att coronavirus snabbtestutrustning gav falskt positiva resultat. Tesla-direktören testade fyra gånger samma dag: "Två tester kom negativa, två var positiva. ”Elon Musks resultat från koronavirustestning var motstridiga. VD för Tesla gjorde fyra Covid-tester samma dag, varav två var positiva respektive två negativa. förkylning ”. "Något extremt tvivelaktigt händer. Jag testades för COVID fyra gånger idag. Två tester blev negativa, två var positiva. Samma enhet, samma test, samma sjuksköterska. BD-snabba antigentester, ”skrev Musk på Twitter och hänvisade möjligen till snabba antigentester från Becton, Dickinson och Co. VD för Tesla uppgav att han också utförde kedjepolymerisationsreaktionstest (PCR) från olika laboratorier och kommer att få resultaten inom cirka 24 timmar.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 09:48



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Elon Fusk
2020-11-13

  Solstrale VIP
Ja det är intressant...
Men vissa som testat sig om de är människor får svaret att deras genom inte är från jorden, det beror på vem som testats, eller vem som testar, vad vill testaren eller den som testats helst ha för svar... Några vill tolka positivt svar för c-19 som att antikroppar betyder frisk, eller att de sedan inte kan få c-19 igen, men alla kan få det flera gånger om, och andra säger att barn inte smittat, trots att barnet vet alla med c-19 smittar, men föräldern framhärdat, för att få ta med ungen på Skansen... Det beror på vem som tolkar, specialist eller vem som helst...
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP