Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberdimma

Du ser att jag fastnat
i likgiltighetens dimma
där det varken finns
väggar, tak eller golv

Du sträcker ut din hand

Jag är tvungen att hata
dig ett tag innan jag kan ta tag
och börja älska dig igen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-13 10:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text om förändring som inte alltid välkomnas från början.
2020-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
förändring, även till det bättre, kan göra ont!
2020-11-13

  Kajan VIP
Bra är denna bild av en komplicerad känsla.
2020-11-13

    Lena Staaf VIP
Fint om hur en hand som drar en ur likgiltigheten inte alltid blir uppskattad men så småningom leder framåt.
2020-11-13

  Kungskobran VIP
Fint om Hatkärlek

2020-11-13

  Solstrale VIP
Oh så fint! En god bild att ta med i livet, att ta emot!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP