Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankerand



Innan den landar



har nog din blick vandrat långt.



Du bär tankerand.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-13 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så få ord och så mycket rymd. Poetens skarpa blick i det inres oändliga landskap.
2020-11-15

  Elinor Sörensson VIP
Tankerand, så fint.
Som en blick som vandrat
genom sekler och flera
tidsdimensioner. Innan
den vilar och begrundar
vad den sett.
2020-11-13

  Solstrale VIP
Skarpögt! Bra!
2020-11-13

    Lena Staaf VIP
Fint om hur blickar och tankar kan vandra långt.
2020-11-13

  AiA Maria den fria

Så...underbart...talande rader!

Jag ”ser” tankarnas trådar”...o det vi sänder ut kommer tillbaka...

Tusen tack för vackra ”tankerand” !
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP