Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i en samling låtar till en LP om ANKI


Anki på träsket


Pissa på sig, det är inte skönt
Gå ner sig på träsket är heller inte lönt
men Anki testar bägge två;
super sig full, går ut att gå

tvärar över Sågdjupträsket,
går igenom men flyter bra på fläsket;
bärgas av skoterfolk på väg till Skåpet
som tar i och hivar upp våpet

Hon hade nytta av sitt feta hull,
som höll henne flytande och varm;
slapp denna gång att jordas uti mull
men inte mycket återstår av hennes charm




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-11-13 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP