Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min flickvän tog tag i min ena hand

och kramade om den riktigt hårt
Sedan säger hon att det inte är mig som det var fel på
utan henne själv
Efter det säger hon förlåt och brister ut i gråt
Så det verkade som om hon nu var osäker på om hon
ville göra slut med mig eller inte
För efter det så kysser hon mig på munnen med blöta
läppar och tindrande ögon medan hon tillar
Men om du är riktigt snäll nu, så ska du få dig ett
sista skjut
Så det här är sista gången som du får smeka den här
vackert underbara kroppen, tyvärr
Så passa på och njut
Vilket jag gjorde
För sen tog den här lilla söta sagan sitt slut helt akut
The End

Min flickvän tog tag om min ena hand!

Ken Cassel
13/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel