Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet virus kom förbi och sa

Ett litet virus kom förbi och sa:
- Du måste glömma! 

Det lilla viruset sa:

- Visa inga känslor! 

Och jag lydde.

Min magkänsla, du hade rätt.
För jag såg.
Såg men insåg inte. Ville inte!

Men ett litet virus höll mig hemma på min matta.

Det förmanade mig
att inte göra det där
som man inte får göra,
eller säga det där
som man inte får säga.
Jag ville krama dig,
säga att jag älskar dig!

TUR att det kom ett litet virus
och sa:
- Baby, det är försent!
Töm. Glöm. Gå vidare.
Lilla Baby blue
Förväntade du dig något?
Ja tyvärr.
Kära Corona! TACK SOM FAN! 

 
 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar corona.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson