Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Thors Dån


Vilket patetiskt liv.
Ska livet vara kärleksfullt och
njutbart ?
Med några svackor där lögner,
kroppsrost och förtvivlan göder
själen.
Död ?? och ånger utan
ångesträtt eller retur.
Sedan...
När sexbrist, brist på matlust och
alla andra jävla brister och lustar
går vilse in i ensamheten.
När tårarna är slut för länge sedan
men likväl fortsätter att väta
kinderna så salter svider i skinnet.
Vad händer då?


Man reser sig, torkar spottet ifrån ansiktet
och siktar på Valhall där tillträde enbart ges
om man dör medan slåss för sin heder
och inte ger upp.


.... sa krigaren.




Fri vers av IdaStina
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina