Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UR ARKIVET BGT ÄNDRAD


Om jorden vore frisk


Dalande
Genom jordens friska sfär

Som ett löv
Grönt och friskt

Så faller även den nyfödda tiden mot marken

Nyutsprungen som de vackraste av kronblad
Inger den hopp om stundande dagar

Vackert genom evigheten strålar en lycklig sol
Månar om allt levande

Smeker oss med mild energi

Och brisen svalkar oss
Lämnar ett lugn att njuta

Morgondagen hägrar genom livsglädjen

Som ny är känslan
Och livet är åter fött





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-13 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish