Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtids-dystopi längs vägen



Det där diset som sänker sig
över våta löv
som trycker ihop de knotiga trädgrenarna

Som skvallrar om en tuff tid
ett ångestskri bortom alla kullar
Ett ekande rop på hjälp

Hösten har slukat dina drömmar
Pandemin likaså
Framtidstron är lagd på is

Du irrar förtvivlat i ett öde landskap
där skeendena skiftar med årstiden,
med dig och dina tankar.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP