Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips i Coronatider

 

 

Baka bullar!

Det höjer både värmen och livsglädjen! :)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-13 15:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja verkligen! Bullar, nu blir det andra bullar! :)
2020-11-17

    Lena Staaf VIP
Gott och mysigt! (Alldeles för gott).
2020-11-14

  ULJO
Virus trivs inte i värme
2020-11-14

  Feliaxel VIP
Absolut
Fungerar alltid
2020-11-14

  Bodingen VIP
Jaa köttbullar!
2020-11-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja bara de inte blir som mina, nåt man kan slå ihjäl doktorn med!! ; )
2020-11-13

  Kungskobran VIP
Har precis gjort det
2020-11-13

  AiA Maria den fria

:):):)

Hallelulja!


Tack!
2020-11-13

  Cikoria Blå VIP
För att inte tala om vad bullarna höjer när man ätit ett gäng ;)
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP