Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids spiral

Vi lever på kort hållbar tid

Där kärleken följer med är lindrande värmande  och livs bejakande

Där toppar och dalar går  hand i hand

Där det dansar rumba

och mjukheten balanserar

Förälskelsen lenar sig på

Ett ansikte  mjuknar upp

En fyrkantig robot

som söker upp och ner

Livsbejakat tid

gör bomullslätta steg går in i tiden

som får kärleken att vara betydelsefull

inga krav bara lättnad suck

Du är den du är fin och hoppfull........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 15:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en djup dikt om tidens gång.
2020-11-13

  Sparvögat VIP
Livets gång på mjuka, lätta steg i kärlekens spår...
Underbart
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP