Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömma/Glömma

du säger, snälla förlåt mig allting är ditt fel.
hur menar du nu, tvärtomspråket times tre
drogballad gröna blad en annan stad
glömmer vad du sa igår
vad sa du igår?
igår sa du vad du glömmer
igår du sa vad?
vad är det jag glömmer
det känns som att jag glömmer något
nej det känns som att du gömmer något
jag har gömt något för mig själv så jag ska hitta det sen
jag gömmer det här snälla berätta det för mig sen
varför gömmer du alltid mina saker
du vet att jag glömmer vart jag lägger mina saker
du gömmer allting för mig
jag glömmer vem jag är när jag är med dig
jag kan inte hitta mig
glöm mig jag förstör bara för dig
du förstör allting du bara gömmer dig
jag tror jag glömt bort allt jag glömmer dig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-11-13 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans