Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baby im howlin for you

jag föll ihop i dina armar på green lanes
hörde dova ljud du skrek mitt namn
jag hörde dig men du var någon annan
det låter som en varg som skriker
en varg som inte ylar

jag föll ihop på marken på green lanes
mitt utanför resturangen vi aldrig ätit på
fastän vi bor precis bakom hörnet

jag hör din röst tydligare nu
öppnas mina ögon igen
ser du inte mig, känner inte igen

ser mig själv i spegelen när vi kommer hem
nej jag känner inte heller igen




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans