Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porla

Jag drömde att jag stod vid en bäck.
Under den oroliga vattenytan fanns mina nakna fötter.

Med rasande krafter framförde bäcken en uråldrig sång.
Det dånade och kluckade när vattnet rusade över flodbädden.

Plötsligt drogs jag med av urkraften.
Och lungorna fylldes av kyligt smältvatten.

Men avsaknaden av motstånd gjorde mig lugn.
Äntligen var jag bortom all kontroll.




Fri vers (Fri form) av Bortom stigen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP