Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ven

så förunderligt

 

underbart

hur du fann väg

rätt in i ven

som kolsyresatt

i blodomlopp

ödmjukaste jag

 

inför ditt mod




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-13 17:48



Bookmark and Share


  Maria Natasja
vackert!
2020-11-16

  AiA Maria den fria

O
mitt i
bubbelbadet
modet
ditt

Tack<3
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö