Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Det finns kvällar som är milda
på något sätt barmhärtiga
i den stålgrå verklighet
som flödar över fasaderna

Du värmer dina händer
i vindstilla vågor
Det strömmar en glödande vätska
i dina blodkärl

Det finns trottoarer som ryker
därunder brinner eldarna
utan något syfte än att
skynda på våra steg




Fri vers av Människohare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-13 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP