Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan vi förnya våra liv efter alla år vi haft


De blå slöjorna

De blå slöjorna sveper in över dalen
de dansar runt ängsgräs och timotej

som väntar på refrängen
men återkommer om våren

är det så för oss tro att vi har samma kraft
att förnya våra liv efter alla år vi haft

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-13 18:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den existentiella tonen i din fina dikt. Slutet får mig att tänka på ett par som levt länge med varandra....men jag kanske tänker fel?
2020-11-18

  ULJO
Kanske inte förnya men föryngra. Tänker jag.
2020-11-14

  Kungskobran VIP
Under förnyelsens stjärna vandrar vi alla
ene förnyas av stjärnornas kraft
den andre av sopnedkast
2020-11-13

  Larz Gustafsson VIP
De gamla ska skjuta nya skott, står det i Bibeln.
2020-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Årens erfarenheter och lärdom förnyar oss, vi utvecklas!
2020-11-13

  Sparvögat VIP
I spåren efter våra upplevelser i livet tror jag på förnyelsens kraft...
Tänkvärt!
2020-11-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det kanske är vi som är ängsgräset och timotejen.
2020-11-13

  Nils-Robert
I tanken förnyar vi oss alltid. Alla dagar , alla år.
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt