Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt förstånd

Mitt förstånd,
nu när du är borta saknar jag dig.
Om jag visste att vi så snart skulle skiljas,
hade jag tagit bättre hand om dig.
Men nu är du borta,
någonstans,
utan mig.
Du kan göra allt du velat göra,
långsamt,
steg för steg gå mot en ljus framtid,
och lämna mig,
oförståndig,
tokig,
galen,
bakom dig.




Fri vers av K_Boija
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-14 11:16



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Jag kan känna den saknad du beskriver
Så brutal
Så stark
Så stor
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija