Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa dagen

 

Vad är det för känsla

som lägger sitt tunga täcke

över min morgon.

 

Känner jag dig

har du hälsat på tidigare

kommer du för att dränka mig

sparka mig utför bergets stup

eller vill du bara skrämma mig

känna mig på pannan

och fånga mig feberhet.

 

Vad är du för känsla

som får mig att tappa dagen?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 19:03



Bookmark and Share


  LinneaH
Den här var jättebra. Sättet du beskriver känslor på.. snyggt!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP