Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tänka bara känna







 



När livet gjort mig down and out. Jag har inget att sätta emot då jag faller näst intill apatisk ned i mitt inres ofantliga kaos. Det är då jag längtar efter att ligga i din famn och höra din ömsinta röst säga kloka ord och viska mitt namn. Inte tänka bara känna. Kärlek är sanning och sanning är kärlek. Här så händer det dig inget, allt ska bli så bra. Jag gråter floder som jag som barn aldrig tilläts. Världen är ett obeskrivligt helvete och jag längtar hem.

I din famn och i ditt ansikte blir jag till som genom ett underbart mirakel. Mina demoner ger upp och super sig fulla på en solkig bar strax utanför Växjö där nästan alla har en sjukt stöddig attityd som genererar sjukdom och ett besinningslöst våld. De helt konventionella människornas fullkomlig galenskap. Var tyst nu säger du och smeker min överhettade panna, och jag släpper taget och störtar ned i ditt himmelrikes akutpsykmottagning.














 





 




 





Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 19:06



Bookmark and Share


  Väsensskild
Berör verkligen mig.
Om att hitta den famn som blir en trygg hamn när allt stormar.
Lugn och vila.
Tack!
2020-11-13

  AiA Maria den fria

Viktigt o berörande

Tack!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP