Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkelt

Grusväg i skymning
lönn, björk och gran i givakt
oklart vem jag är




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 20:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
DET klarnar
när solen
går upp


Sol:)


Tack!
2020-11-13

  Kungskobran VIP
Jag är den som iakttager lönn, björk och gran
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP