Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en kyla

Du är som kylan i en iskall vind, du får mig att rodna när du rör vid min kind.
En subtil strykning som vibrerar i mitt inre och jag andas djupt trots att lungorna blir mindre.
Du är som kylan i mörkret där stjärnorna vilar, som den stickande känslan av frostens små pilar. Du är min längtan om att alltid hålla ut, innan isen brister som när vintern tagit slut.
Du är en kyla som kväver elden som brinner och jag stannar hos dig till den slocknar och försvinner.





Fri vers av Jennerika
Läst 62 gånger
Publicerad 2020-11-13 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennerika