Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som dis, men varmt

Lägger en smula hjärta över denna dag,
en smula hopp, en
smula tro,
Dagar som har sol trots regnskyar är
dagar man lägger till,
Sparar i magdjup, i benmärg ty
Dagar som denna och leenden
Vill man ge vidare,

Varsågod.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 21:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härlig och uppfriskande läsning. Går på djupet samtidigt som den får mig som läsare att vilja lyfta blicken mot en ny dag. Gott så, tack:)
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP