Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den trettonde igen (Min klimatkamp 13/11)

Det är fredag. Det är, som alltid numera, climatestrikeonline.

Det är fredag. Jag publicerar ett foto på Instagram med fridaysforfuture-skylt och paraply i skog.

Det är fredag. Jag får (ännu) ett dödsbud. Denna gång en lärarinna som betydde mycket för mig under mina tonår och som ung, vilsen, vuxen.

Det är fredag. Jag tänder ett ljus.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-11-13 21:59



Bookmark and Share


  Burn

Det där kan jag mycket väl relatera till: för ungefär ett år sen dog en lärarinna som jag hade i högstadiet och som betydde mycket för mig. Ångrar att jag aldrig berättade det för henne.

Väldigt vackert skrivet, detta.

2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP