Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bought by many

 

 

Hänger mig åt det att dölja 

Det i maskerna.

Kniper ihop ögonen ovan dödsskyddet, 

Ställer mig i värsta karateposen,

Men,

 

Bara i tanken.

Mina ögon kan aldrig döda ett virus,

Bara få det att multiplicera,

Jag är ju så jävla snygg i mask 

Varför skulle det inte mutera?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 22:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ironi och allvar, riktigt bra skrivet!!!

2020-11-14

  ULJO
Allt för att inte smitta eller bli smittad
2020-11-14

  Hon kallar sig poet VIP
En dikt som tar sig framåt med flyt och ....tankspriddhet och med ....svung...med karate-style
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP