Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår bra nu.

Kanske
Allt blev som det blev
Och att ingenting
Kommer förändras mer
Kanske
Tas det steg
Det jag har vetskapen om
Det änglarna alltid vetat
Den kunskap jag nu tagit emot
Jag är trygg
Jag är lugn i mitt val
Att äntligen förstå
Äntligen ha det svaret
Det gör att jag kan släppa taget
Och bara vänta
Du ser svaret
När du är redo
När din själ också vaknar upp
Sanningen må göra ont
Men den hinner alltid ikapp
Hur fort vi än springer.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP