Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor och Män


alla tjejer, alla kvinnor, alla damer,
äro gudinnor

de skola respekteras, accepteras, dyrkas, älskas,
behandlas, behagas samt betjänas

som det

vi män finnes i olika slag
alla underställda kvinnan dock


vi snälla män

vi fungerar perfekt som fadersgestalter för barnen, eventuella partners
älskare, dyrkare, betjänter, slavar, massageförare, smekgosigheter
slickare

vi äro snälla samt generösa
vi gör allt ni ber om, allt ni kräver, allt ni behöver

vi kan jobba för er, tjäna ihop pengar
för att ge till Er

vi kan städa, laga mat, betala räkningar
vi kan massera er, smeka er, gosa med er

vi är trygga i vår kärlek
vi fungerar som bra fädrar

vi slickar, så länge ni vill

ni kan älskoga med oss varmt
mjukt, kärleksfyllt

när ni vill

eller aldrig, om så är fallet


en annan slags man
är badboysen, eller free riders

olika hunks, snyggingar
som kanske inte passar så bra för relationer

attraktiva underhållna kroppar
uthålliga kukar av större rang

som kan knulla
som verkligen kan knulla

gott

som ger Er extas, eufori
ren og skär njutning

kanske hårt, kanske vilt
kanske, ja, hur ni än vill


varje godhjärtad empatisk man vet
att ni bör få fri tillgång till dessa män

helst bör ni få njuta varje dag, maximalt

vi snälla makar kan jobba extra
göra allt hemarbete, sköta allt som måse göras

för att lösgöra tid, energi, ork
för Er att kunna spendera tid

till njutning fritt, när ni vill
så ofta ni vill, var dag

vi masserar, smeker
slickar, Er, mer än gärna

därefter


vi bör alla samarbeta
arbeta utefter samma mål

att ni skall få njuta maximalt
genom hela livet, av allt ni vill

så högt som möjligt


det är sann kärlek























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-14 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando