Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons

Hallååå poeter
Hallå jonglörer
Hallå du kreativa, du vackra
Du uråldriga själ
Hallååå du människa
Vill du dansa med mig?

Låt dig inte luras av mitt gråa hår och mitt akademiska arbete
Jag står här på glasberget med glödande hjärta...mina armar är öppna och blodet är hett
Jag springer i skogen med klappande hjärta ...jag spanar ... jag spejar... jag vet att Du finns

Du människa...Du människa...som längtar som jag
Som undrar och tvivlar och drömmer som jag
Som vet... att du finns ... som vet... att jag finns
Du vet att ingenting väntar...

Hallå du varma...du härliga människa
Kom
Ja... kom!!

Jag dyker i havet, i okända vatten
Ögonen öppna och huvudet kallt
Jag ser inte något
Jag ser ändå allt
En krusning, en bubbla, en blick
Och en nick

Kom... ja kom... ge dig till känna

Nej, jag rakar inte benen
Och inte färgar jag mitt hår
Jag bär nötta långkalsonger
Och har svartlackade tår

Håret går till midjan
Kappan den är röd
Jag gräver i jorden
Jag bakar mitt bröd

Jag vill dansa, jag vill leka, jag vill gråta, jag vill vrida mig av skratt

Jag vill höra din röst
Jag vill känna din blick
Jag vill röra din kropp
Jag vill känna din lust

Jag söker en blick... en nyans ... en längtan ...
Som bara är Du




Fri vers (Fri form) av Gunsan
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan