Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vått och torrt vi går mot vad?


i Oceanen

växte jag upp fri

jag dör i Öknen




Bunden vers av Horace
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-11-14 09:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
Jag tycker om dubbeltydigheten i denna och det att du fått med ytterligheterna
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace