Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utforskat avgrunden före mig


visa mig din själ

där du varit före mig

vill jag ock vara




Bunden vers av Horace
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-14 09:31



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att mötas och lära av varandra, oavsett bakgrund och erfarenhet
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace