Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver oceanens midnattsblå mörker


i dess kalla djup

där trycket känns som smekning

lagas mina kärl




Bunden vers av Horace
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 09:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Kallbad? Aldrig gjort men skulle vilja
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace